Despre mine..

Despre mine

Despre Mine

10588746_538002579664918_1924096909_nSunt Stefania Timofte si cred cu putere in 3 idei, in jurul carora mi-am construit universul profesional:

cred ca felul in care ne prezentăm şi felul în care interacționam si comunicam cu ceilalți determina in final calitatea vietii noastre.

Iată mai jos câteva detalii legate de viaţa mea profesională din ultimii ani:

In 2008 am devenit moderator si prezentator tv. In paralel cu aceasta activitatea m-am implicat intr-o serie de  activitati avand ca domeniu cauze sociale ( voluntariat pentru copii cu autism, centre de ingrijire a persoanelor varstnice,schimburi de experienta intre tineri)

Anterior am ocupat funcția de consilier financiar in cadrul companiei BCR.

In ultimii 7 ani, m-am focusat pe dezvoltarea mea personala si profesionala (curs dezvoltare personala, formare in psihoterapie, voluntariate,  youth exchange-uri, ore de training, coaching și consultanță pe subiecte din universul psihologiei  comunicăriicarismeibrandingului personal si discursului public).

Educaţie academică

  • Am absolvit masterul Formarea formatorilor la Facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei (specializare-pedagogie) a Universitatii din Bucuresti.
  • Am absolvit facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei (specializarea psihologie) a  Universitatii Petre Andrei din Iasi.
  • Am terminat Colegiului National “Mihai Eminescu” din Toplita (specializare invatator-educator), unde am făcut parte din corul colegiului  si echipa de baschet a acestuia. Sportul  si corul a fost una din cele  mai frumoase şi utile experienţe pe care le-am trăit, acolo am învăţat ce înseamnă o echipă şi puterea oamenilor raliaţi unui scop comun.

Educaţie nonformală

  • În 2014 am obţinut certificatul de formator (trainer) oferit de CNFPA în urma absolvirii modulului Train The Trainers
  • In 2014, m-am intors in indragitul oras, Piatra Neamt unde am urmat alte cateva cursuri care mai de care mai “frumos denumite” (Manager proiect, Inspector Resurse Umane, Expert Achizitii Publice, Administratorpensiune, Animator socio-educativ, Managementul voluntarilor, Administrator pensiune, etc) in idea in care imi voi gasi chemarea si nefiind deajuns am mai participant la anumite cursuri (dans, actorie, media, chitara) in speranta in care imi voi descoperi menirea. Din toate acestea tin sa marturisesc ca  cea mai frumoasa si puternica experienta educationala de care am avut parte până în prezent  a fost   cea traita alaturi de frumosii voluntari ai organizatiei CREED Romania. Alaturi de ei am simtit emotiile unei adevarate echipe, am ras, am invatat, ne-am distrat si uneori … am plans impreuna!
  • Proiectele internationale, emisiuniile, cele 13 tari vizitate pana acum nu au facut altceva decat sa imi puna mai multe semne de intrebari in viata mea, de accea aici, pe acest site m-am hotarat sa impartasesc cu voi momente dragi sufletului meu.

Activitate suspendata - (crestere copil) Refuză